Tietosuojaseloste

 

Ruhtinan Erä ry
ruhtinanera.com

Toimitusehdot

Evästeet

Ruhtinan Erä ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Ruhtinan Erä ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

  1. Rekisterinpitäjä

Ruhtinan erä ry
Y-tunnus: 0648543-2
Metsästysseura
Juntusrannantie 538
89920 SUOMUSSALMI

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

ruhtinanera (at) gmail.com

  1. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

Ruhtinan Erä ry:n asiakasrekisteri.

Käsittelemme rekisterissä asiakkaiden sekä potentiaalisten asiakkaiden ja heidän edustajien henkilötietoja.

  1. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään, kun jäsensopimus luodaan, jotta palveluita voidaan käyttää.  Lisäksi tehtävissä, jolloin jäseneen otetaan yhteyttä tai hänen tietojaan ylläpidetään tai päivitetään, voidaan käsitellä henkilötietoja.

Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille. Henkilötiedot sisältävät vain ne tiedot, jotka henkilö itsestään antaa. Kerättäviä henkilötietoja käytetään Ruhtinan Erä ry:n palvelujen ylläpitoon sekä asiakassuhteiden hoitoon ja näissä asioissa mahdollisiin yhteydenottoIhin.

Käytämme valvontakameratallenteita turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseen. Varmistamme asianmukaisen käytöksen, ennaltaehkäisemme rikokset sekä niitä käytetään mahdollisten tapahtuneiden rikosten selvittämiseen.

  1. Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite,  syntymäaika, sosiaaliturvatunnus, kuva, käyntihistoria sekä henkilön laskutustiedot.

  1. Rekisterin tietolähteet

Asiakastietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen. Keräämme tietoja, kun sopimus tehdään. Annat tietosi, kun rekisteröidyt tai kun käytät Ruhtinan Erä ry:n palveluja. Keräämme henkilötiedot sinulta itseltäsi.

  1. Tietojen luovutus

Henkilötiedot luovutetaan laskutusta, perintää sekä henkilötietojen tarkistusta varten asiakashallintasovelluksessa. Näissä palvelevat Ylä-Kainuun OP.

  1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

  1. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Sähköinen rekisteri on talletettu palomuurien, salasanojen ja muilla teknisillä keinoilla suojattuun tietokantaan, johon on pääsy Ruhtinan Erä ry:n valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme paperiset asiakirjat lukitussa tilassa, lukituissa kaapeissa. Valvontakameratallenteet säilytään salasanalla suojatulla omalla palvelimella.

Hävitämme vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain tarpeellisen ajan niin, että tietosuojaselosteen henkilötietojen käsittelytehtävät toteutuvat. Tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään silloin, kun se johtuu kirjanpitolaista tai jonkun muun soveltuvan lain velvoitteista.

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus, milloin tahansa, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinoinnissa. Jokaisessa Ruhtinan Erä ry:n lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit lopettaa suorasähköpostitukset jatkossa.

Lisäksi sinulla on oikeus, soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti:

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä,
  • päästä tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot,
  • vaatia epätarkan tai virheellisen henkilötiedon oikaisua taikka tietojen täydentämistä,
  • vaatia tietojesi poistamista,
  • peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kun se perustuu antamaasi suostumukseen,
  • kieltää henkilötietojesi käsittely henkilökohtaiseen, erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella, siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyperusteena on oikeutettu etumme,
  • saada henkilötietosi koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että olet itse toimittanut kyseiset henkilötiedot kuntosalille. Käsittelemme näitä henkilötietoja sopimuksen tai suostumuksen perusteella ja käsittely suoritetaan automaattisesti, ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Voimme pyytää tarkentamaan pyyntöä, ja varmentamaan henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelyä. Voimme kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavan lain/säädösten perusteilla.

Voit aina myös valittaa asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että emme olisi käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Lähetä oikeuksiasi koskevat pyynnöt sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

Ruhtinan Erä ry
Tarkastus/-muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö / seuran sihteerille
ruhtinanera (at) gmail.com

Ruhtinan Erä ry vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä niiden esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä siihen, että vastaamisaikaa tulee pidentää.

  1. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

 

Hinnasto Ruhtinan Erä ry

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksesi toimitus

Toimitamme tilaukset edullisimmalla mahdollisella tavalla, pääasiassa nouto. Jos haluat tilauksesi toimitettavaksi johonkin muuhun kuin lähimpään toimipisteeseesi, ilmoita siitä meille tilausta tehdessäsi.

Toimituskulut laskutetaan todellisten kulujen mukaisina. Pyrimme laittamaan tilauksesi matkaan viipymättä, kun suoritus näkyy, kuitenkin 1-3 arkipäivän kuluessa. Viivytyksistä ilmoitamme erikseen.

Maksaminen

Yleishyödyllinen toiminta on vapautettu yhteisöjen arvonlisäverosta. Kaikki Ruhtinan Erä ry:n ruhtinanera.com -nettisivuilla mainitut hinnat ovat alv 0 %.

Tilaukset ennakkolaskutetaan ennen lähetystä. Lähetämme ennakkolaskun sähköisesti. Noudettaessa käteis- tai korttimaksu. Verkkokaupan maksuehto heti. Vuosisopimuslaskutusasiakkaat; yksityisille 14 pv nto, yrityksille 7 pv nto.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Ruhtinan Erä ry ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten tuotteen loppumisesta, tavarantoimittajan vaikeuksista, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ruhtinan Erä ry:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä ruhtinanera.com-verkkosivu käyttää evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.

Evästeillä kerätään tietoja sivujen käytöstä, joista yksittäinen henkilö ei erotu vaan ne ovat anonyymejä mittarointeja. Tiedonkeräämisen tarkoituksena on parantaa sivun käyttäjäystävällisyyttä ja seurata laskeutumisia ja hakusijainteja.

Sivustolla käytetään Googlen työkaluja, kuten Analytics. Verkkosivusto käyttää Googlen analyysityökaluja ja fontteja. Kun vierailet sivustolla, hyväksyt asian.

Verkkosivujen kävijä voi kytkeä itse evästeet pois selaimeltaan. Esto löytyy asetuksista. Ohjeita evästen poistamiseksi löytyy verkosta, kun hakee oman selaimen mukaan.

Ruhtinan Erä ry
Y-06485432
SUOMUSSALMI
FI44 5442 0920 0833 05

Sähköposti
ruhtinanera (at) gmail.com
Sähköinen lomake 
Tietosuojaseloste

Verkkosivut
© 2015 Ruhtinan Erä ry

Toteutus, Anne Tervo